VÄVDA TYGETIKETTER
 
Pins, klubbnålar, emaljmärken, metallmärken
 
 
TYGETIKETTER

Tygetiketter är till största del vävda men vi kan även ta fram tryckta tygetiketter. Tygetiketter finns i nästan alla kläder. På insidan för att visa ursprung och ge skötselanvisningar men nästan lika ofta på utsidan som en snygg dekoration eller exponering av varumärket. Variationerna är oändliga.
Etiketter tillverkas i valfri storlek och vi kan leverera ner till ett minsta antal av endast 100 st.

  Kontatknapp
 
   
ENKELT ATT BESTÄLLA

Har du ett färdigt original, vet hur många och hur stora etiketterna ska vara samt har någorlunda koll på vad du heter och bor så kan du gå direkt till beställarsidan via knappen till höger.
Vill du först veta lite mer om tygetiketter så fortsätt ner på denna sida. Titta gärna i bildspelet nedan. Missa inte heller "uggleknappen" som går till undersida där mycket extrainformation finns samlat. Beställa tygetiketter är enkelt och vi är inte längre bort än ett telefonsamtal (eller email) för att hjälpa dig. Knappen "kontakt" för personlig service.

  Beställaknapp
 
Infoknapp  
PRISLISTAN

Priserna nedan är styckpriser exklusive moms för vanliga storlekar och serier. Tar upp maxstorleken 30 - 70 mm. Storlek beräknas som "snittmått", dvs (längd+bredd)/2. Exempelvis 60 x 40 mm är snitt 50 mm. Använd "uggleknappen" till vänster som leder till en sida med mer information om priser och utförande. Där finns många bra resurssidor som man kan ta hjälp av när man ska ta fram etiketter.
OBS! Verktyg ingår i styckpriserna. Aldrig några startkostnader!
Ett provmärke först utan kostnad om ni har tid och önskar.

  Prisgaranti
         
   
St/ant:
100-
200 -
300 -
500 -
1000 -
2000 -
30 mm
6,45
5,00
4,25
2,75
1,50
1,20
40 mm
6,80
5,30
4,50
3,10
1,80
1,30
50 mm
8,60
5,75
4,65
3,60
2,20
1,65
60 mm
8,90
6,30
5,00
4,20
2,75
1,95
70 mm
9,25
7,45
5,70
4,80
3,30
2,40
större etiketter och större antal offereras.
   
 
   
BILDSPELET - damask, satin, taft? Vikning?

Det är flera saker som är bra att ha koll på när man ska ta fram en etikett. I bildspelet nedan presenterar vi lite baskunskaper som du gärna får sätta dig in i. Se bildspelet nedan. Klicka på första bilden!

   
Bildspel        

   
SÄKER LEVERANS

Vi har leverans från fabriken två gånger i veckan och full koll på att ni alltid får era märken i tid. Normal leveranstid är 3-4 veckor. Exakt dag när ni senast kan ha era etiketter, beroende på om ni beställer med ordinarie leverans eller express, hittar man i beställningsformuläret. Eller också ringer man oss.

   
   
 
   


 
VÄVDA MÄRKEN & EMBLEM

Om en vävd etikett är med langetterad kant, uppbackad baksida, oregelbunden form eller på något annat sätt bearbetad så kallar vi det ett "vävt märke" eller "vävt emblem". Vi har en särskild sida om sådana märken som man hittar via knappen till vänster.
Minsta antal är enbart 50 st!
Bättre att beställa via den sidan om du vill ha värmelimbaksida, självhäftande baksida, kardborrebaksida, oregelbunden form, langetterad kant - möjligheter är oändliga.

   
 
 
MERA ETIKETTER

Att se hur andra har gjort är ett bra sätt att lära sig mer om etiketter och få inspiration. Gå till vår Facebook-sida nedan för pins och se bilder. Gilla den om du uppdateras kontinuerligt med bilder på etiketter!
Man hittar mycket information om tygetiketter i allmänhet om man klickar på "uggleknappen".

  Infoknapp
 
 
   
   
   
   
   
 
Sitemap  
Sitemap

Här är alla undersidor som vi använder för etiketter:
Mera om tygetiketter, Beställa tygetiketter, Kontakt, PMS-skala, Original, Facebook tygetiketter, Orderformulär,

   
 
 
               
                 
 
 
Mera Märken
26.01.2015